Over ons

Dit zijn wij

Over ons

Michel, Nikelyn vormen al jaren een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld als het gaat om het beste financiële advies en warm klantcontact. Met de nadruk op dat laatste, want uiteindelijk draait dit paar om de BKR Hypotheekbank neerzet-ervaring. Niet het afstandelijke en no-nonsense gevoel dat normaal in de financiële sector rondhangt, maar volop aandacht en ruimte voor een gezellige en huiselijke sfeer.

De sterke band tussen Michel en Nikelyn begon 10 jaar geleden bij een vorig bedrijf. Toen Michel in 2014 BKR Hypotheekbank oprichtte, bleef het contact tussen de twee behouden, wat leidde tot een nieuwe succesvolle samenwerking in 2017. In 2019 kwam daar nog een specialist bij, namelijk: Jan. Jan werkt sinds zijn afstuderen in 1995 als financieel adviseur in de financiële wereld. Een oude rot in het vak, zou je kunnen zeggen. Hij is open, eerlijk en tevreden als hij mensen helpt.

Michel combineert zijn jarenlange ervaring met een tomeloze passie. Een passie die elke dag dromen laat uitkomen. Dankzij een breed netwerk is het de onafhankelijke schakel tussen uw droom en de juiste investeerders. Nikelyn werkt hard en adequaat en heeft door haar werkzaamheden bij diverse adviesbureaus veel ervaring opgedaan op alle gebieden van financieel advies. Jan heeft ook een echte passie voor het vak. Hij communiceert op klantniveau en maakt het advies transparant. Het kalmeert mensen door zichzelf te zijn en is een bron van energie.

Het team van BKR Hypotheekbank stelt uw wensen altijd voorop. Geen koude calculaties, maar een persoonlijk gesprek. Dit is iets wat ons onderscheidt in onze markt. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, dat is wat u van BKR Hypotheekbank mag verwachten.